حمل بار ترافیکی 2021-12-03
حمل بار ترافیکی جاده ای: قوانین حمل بار ترافیکی در ایران
بیمه نامه در حمل و نقل بار ترافیکی به کاهش ریسکهای مرتبط با حمل بار کمک میکند و حتی در صورت وقوع اتفاق و حادثه، جبران خسارتها را به عهده دارند. مسئولیت بار در حین حمل و نقل معمولاً بر عهده حملکننده است، اما در صورت وجود قراردادهای خاص، ممکن است شرایط متفاوت باشد. بله، شرایط جوی میتواند تأثیر زیادی بر ایمنی و کارایی حمل و نقل داشته باشد. تعرفه صدور بارنامه با توجه به وزن بار، نوع بار و نوع وسیله نقلیه سنجیده میشود.
نکاتی برای بارگیری و تخلیه ایمن بارهای ترافیکی
استفاده از بوژیها برای حمل محمولههای فوق سنگین نیاز به مجوز و مجوزهای خاصی دارد و این امر به دلیل تاثیر قابل توجه حمل بارهای سنگین بر روی جادهها و پلها، بسیار مهم است. برای دریافت مجوز حمل بار ترافیکی، باید به مراجع ذیصلاح مراجعه کرده و مدارک لازم را ارائه دهید. محموله بیش از اندازه نباید بیرون زدگی داشته باشد در غیر این صورت برای حمل محدودیت ایجاد خواهد شد. برای عبور از گذرگاه هایی که با محدودیت ارتفاع همراه هستند نیاز به عبور متناوب می باشد.
حمل و نقل ترکیبی بین المللی بار چیست؟
این بارها شامل مواد خطرناک مانند مواد شیمیایی و سوختی، محمولههای حساس به دما مانند شیشههای خاص یا تجهیزات پزشکی و حتی حیوانات زنده میشود. جابهجایی این بارها مستلزم رعایت الزامات ایمنی دقیق، دریافت مجوزهای ویژه و هماهنگی با مراکز مربوطه است. برای مثال، حمل مواد شیمیایی نیازمند وسایل نقلیه مجهز به مخازن خاص و رعایت استانداردهای زیستمحیطی است تا از خطرات احتمالی جلوگیری شود.
در نهایت، بیمهنامه معتبر و قابل تایید راهداری انواع بارهای ترافیکی صادر خواهد شد. علاوه بر قوانین کلی فوق، مقررات خاص دیگری نیز برای حمل برخی از انواع بارهای ترافیکی، مانند مواد خطرناک، مواد فاسد شدنی و کالاهای حجیم، وجود دارد. راننده وسیله نقلیه باید از مسیرهای مجاز برای حمل بار ترافیکی استفاده کند و از تردد در مسیرهای ممنوع یا مشمول محدودیت خودداری کند.
این بارها برای حمل به انواع خاور، کامیون و تریلرهای استاندارد مناسب نیستند و برای حمل آنها از تریلیها، کمرشکنها و بوژیها استفاده میشود. بله، برای حمل بارهای سنگین و فوقسنگین نیاز به مجوزهای خاصی از نهادهای دولتی است. بار ترافیکی به محمولههایی اطلاق میشود که از طریق شبکههای حمل و نقل، شامل جادهها، راهآهنها و آبراهها جابجا میشوند. این بارها میتوانند شامل کالاهای خطرناک، محصولات صنعتی و مواد اولیه باشند. شرکتهای حملونقل از طریق اپلیکیشن، بارهای خود را با تمامی جزئیات اعلام می کنند.
بار ترافیکی، به باری گفته میشود که وزن یا ابعاد آن، از حد مجازی که برای آن تصویب شده است تجاوز کند. بار ترافیکی به محموله هایی گفته می شود که طول، عرض و ارتفاع غیر معمول دارند و یا دارای ابعاد خیلی بزرگ و وسیع هستند که خارج از ابعاد خودروهای باربری قرار می گیرند. برای تردد این نوع وسایل نقلیه که ابعاد و وزن محموله های آن ها بیش از حد مجاز است، مجوز قانونی بار ترافیکی نیاز است. در صورت وجود شرایط ویژه در وزن و ابعاد بار، وسیله حمل و نقل به اسکورتهایی نیاز دارد که در طول مسیر آن را هدایت و پشتیبانی کرده و از بروز حوادث جانی و مالی احتمالی جلوگیری کنند. اگر وزن بار بیشتر از 50 تن باشد، یک خودروی اسکورت وسیله نقلیه را همراهی میکند و درصورتیکه این وزن به بیش از 62 تن برسد، به دو خودرو اسکورت برای حمل بار ترافیکی نیاز است. از نظر ابعاد نیز اگر طول بار بیش از 20 متر باشد، یک خودرو اسکورت و اگر بیش از 22 متر باشد، دو خودرو اسکورت لازم است.
نکات ضروری در حمل بارهای ترافیکی
البته این راهکارها به دلایل مختلف تا به حال جوابگوی معضل ترافیک و آلودگی هوای تهران نبودهاند. از تجهیزات مناسب مانند کمربند، زنجیر و طناب برای مهار بار باید استفاده شود. در مرکز پشتیبانی سامانه باربری حابار، میتوانید راهنمای کار با خدمات باربری را مشاهده کرده و بهصورت مستقیم با کارشناسان ما در ارتباط باشید. این سوال فرصتی برای بحث در مورد دلایل تخلفات، مانند فشار اقتصادی، عدم آگاهی از قوانین و نبود نظارت کافی فراهم میکند.
کمرشکن یک نوع تریلی است که برای حمل و نقل بارهای سنگین و حجیم استفاده میشود. در نتیجه بسیاری از صاحبان کالا و شرکتهای حمل و نقل برای ارسال بارهای سبک و متوسط از همان ابتدا به وانت فکر میکنند. حتی اگر مقصد ارسال بار در استان یا شهر دیگری هم باشد، انواع وانت پیکان، وانت پراید، وانت مزدا و سایر وانتها حمل بار را انجام میدهند.
بارهای ترافیکی با ارتفاع بین 5 تا 6 متر، سرعت حداکثر آنها تا 45 کیلومتر بر ساعت است. اما بارهای ترافیکی با ارتفاع بیش از 6 متر تنها میتوانند با سرعت تا 40 کیلومتر بر ساعت حرکت کنند. بارهایی که از نظر ابعاد یا وزن از حد مجاز عبور کنند، در دسته بارهای ترافیکی قرار میگیرند.
با مطالعه این مقاله، میتوانید اطلاعات کاملی در مورد نحوه حمل و نقل ایمن و قانونی محمولههای ترافیکی به دست آورید. بار ترافیکی به محمولههایی اطلاق میشود که به دلیل ابعاد غیرمعمول، وزن بالا یا شرایط خاص، حمل آنها از استانداردهای قانونی و ابعادی تعیینشده برای وسایل نقلیه سنگین تجاوز میکند. این بارها شامل محمولههایی مانند ماشینآلات صنعتی بزرگ، سازههای فولادی، کانتینرهای حجیم، و مواد خاص مانند شیشه یا مواد خطرناک هستند.
بر اساس ابلاغ محمد مخبر، سرپرست وقت ریاست جمهوری، مبالغ جریمه های راهنمایی و رانندگی که از سال ۹۶ تاکنون تغییر نکرده بود، از اواخر تیرماه امسال افزایش یافت. بله، با انتخاب وانت پراید یخچالی و سایر وانتهای یخچال دار، مواد غذایی و دارویی را به مقصد مورد نظرتان ارسال کنید. کرایه سفارش آنلاین وانت بار بر اساس میزان مسافت و نوع بارگیر وانت به صورت توافقی تعیین میشود. با این حال شما میتوانید در هنگام مذاکره با رانندهها در مورد کرایه حمل، تاثیر عوامل آب و هوایی، حق بیمه، میزان عوارض، حق توقف و … را نیز در نظر بگیرید.
جریمه رعایت نکردن مقررات حمل بارهای ترافیکی چقدر است؟
اما بارهای ترافیکی با عرض بین 3 تا 4 متر، سرعت حداکثر آنها تا 45 کیلومتر بر ساعت است. بارهای ترافیکی با عرض بیش از 6 متر نیز میتوانند با سرعت حداکثر 40 کیلومتر بر ساعت حرکت کنند. در برخی موارد، از تعداد بیشتری وسیله نقلیه برای اسکورت بار ترافیکی سنگین استفاده میشود. این امر به خصوص در مسیرهای طولانی و یا در شرایط ترافیکی سنگین انجام میشود. بطور کلی دو وسیله نقلیه برای اسکورت بار ترافیکی سنگین به کار گرفته میشوند.
همچنین محموله ترافیکی با ارتفاع بیش از حد مجاز هم شامل حمل بیلهای مکانیکی، بالابرها و … است. حمل بار ترافیکی به دلیل ابعاد و وزن غیرمعمول آن، مشمول قوانین و مقررات خاص و متفاوتی نسبت به بار معمولی است. این قوانین برای حفظ ایمنی تردد در جادهها، جلوگیری از آسیب به زیرساختها و همچنین ساماندهی حمل و نقل این نوع بارها وضع شدهاند. بار ترافیکی مفهومی مهم در عرصه حمل و نقل است که به بارهایی اشاره دارد که ابعاد یا وزن آنها، از حد قانونی تعیین شده برای حمل بارها با استفاده از خودروها، تجاوز میکند.
یا اینکه وانت با سرعت بیشتری از مسیرهای ترافیکی عبور میکند و در صورت تردد در مسیرهای شلوغ، این وسیله نقلیه انعطافپذیری بیشتری برای حرکت دارد. از سوی دیگر سرعت بارگیری و تخلیه هم در وانت نسبت به کامیون و تریلی بیشتر است. این مورد به ویژه در ارسال کالاهای غذایی و دارویی میتواند اهمیت حیاتی داشته باشد. حمل بار ترافیکی به دلیل حجم و وزن غیرمعمول آن، نیازمند توجه و دقت بیشتری نسبت به حمل بار معمولی است. رعایت نکات ایمنی در این نوع حمل و نقل، نقش مهمی در حفظ جان رانندگان، سرنشینان، سایر کاربران جاده و همچنین در جلوگیری از خسارات مالی و زیست محیطی دارد. بیمه نامه بار ترافیکی، یکی از مهمترین جوانب حمل و نقل بارهای سنگین است که به منظور حفاظت از بار در طول مسیر حمل و نقل استفاده میشود.
همچنین اگر این وزن 62 تن را رد کند، دو خودرو برای اسکورت بار ترافیکی لازم است. از نظر طول، درصورتیکه طول بار بیشتر از 20 متر باشد، یک خودرو برای اسکورت و در صورتی طول بیش از 22 متر باشد، دو خودرو برای اسکورت لازم است. محموله های بار که شامل قطعات و دستگاه های سبک وزن و حجیم هستند، بار سبک نامیده می شود. در واقع چیزی که باعث می شود تا این نوع بار، یک بار ترافیکی شود، حجم و اندازه بار است که از ابعاد کامیون حمل آن، فراتر شده است. برای بیمهنامه بارهای ترافیکی، فرم مخصوصی باید پر شود و مدارک مورد نیاز به شرکت باربری تحویل داده شود. با استعلام تعرفه بار ترافیکی، که براساس نوع بار، حجم بار، مبداء و مقصد بار محاسبه میشود و با ارجاع به مشتری، تعرفه بار اعلام خواهد شد.
با استفاده از شرکت معتبر حمل و نقل تاو، با اطمینان خاطر بیشتری مجوزهای لازم برای بار ترافیکی خود را اخذ کرده و از دردسرهای کلی مربوط به حمل و نقل این محمولهها در جاده، جلوگیری کنید. قبل از حرکت هر وسیله نقلیه حامل بار ترافیکی در ایران، الزاماً باید وزن هر محور آن با جدول استاندارد اوزان مقایسه شود. هر دو محور که فاصله مرکزشان کمتر از دو متر باشد، یک گروه محوری محسوب میشوند.
این کار شامل اطمینان از عملکرد وسیله نقلیه در محدوده ایمن و توزیع یکنواخت بار است. این کار را می توان با استفاده از برنامه های نرم افزاری که می توانند بار ترافیکی را محاسبه کرده و از توزیع یکنواخت بار اطمینان حاصل کنند، به دست آورد. همچنین شامل نظارت بر شرایط آب و هوایی، مسیر حمل بار و سرعت وسیله نقلیه است تا اطمینان حاصل شود که بار در محدوده ایمن باقی می ماند. قوانین و مقررات مربوط به حمل بارهای ترافیکی به شرکتهای حمل و نقلی ابلاغ شده و بسته به نوع بار، علاوه بر مجوز گاهی لازم است که اینبارها توسط خودرویی دیگر نیز اسکورت شود. سعی کردیم تا شرایط و نکات مهم حمل بار ترافیکی را شرح دهیم تا در صورت نیاز، راحتتر و سریعتر بتوانید مجوزهای لازم را تهیه کرده و با رعایت قوانین، امنیت جانی و مالی حمل و نقل خود را افزایش دهید.
شرکت حمل بار ترافیکی با توجه به وزن و ارتفاع بار شما وسیله نقلیه مناسبی جهت حمل بار در اختیار شما قرار میدهد. یکی از رایجترین انواع بارهای ترافیکی مدل عادی است که اکثر بارها در این دستهبندی قرار میگیرند. اگر ابعاد و وزن بار زیاد باشد، همچنین حمل آن از نظر هزینه با تریلی کفی مقرون به صرفه نباشد، از تریلی کمر شکن استفاده میشود. گفتنی است بر اساس پیشنهاد مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران، ضریب پنج درصد برای خودروهای برقی در نظر گرفته شد. همچنین افزایش دو برابری نرخ طرح ترافیک برای خودروهای دارای پلاک شهرستان که بیش از ۱۰ روز در تهران تردد دارند، با حداکثر آراء موافق تصویب شد. علاوه بر این، بارهای ترافیکی با ارتفاع 4.50 تا 5 متر با سرعت مجاز 60 کیلومتر بر ساعت حرکت میکنند.
محاسبه بار ترافیکی؛ تجاوز طول، عرض و ارتفاع از حالت استاندارد
حساسیت تخلیه بار از بارگیری نیز بیشتر خواهد بود و باید همه نکات ایمنی در جهت سالم تحویل دادن بار به مشتری را رعایت کرد. از جمله محمولههای ترافیکی میتوان به سازههای بزرگ غول پیکر، دستگاههای سنگین راهسازی و یا صنعتی، بولدوزر و انواع غلطک، سازههای مختلف فلزی، کانکس و یا قطعات نیروگاهی اشاره کرد. حمل بار ترافیکی ماشین سازی اراک یک شاهکار مهندسی و لجستیکی است که با وجود چالشهای فراوان با موفقیت انجام شده است. این پروژه نشان میدهد که ایران با داشتن نیروی انسانی متخصص و تواناییهای فنی بالا میتواند در انجام پروژههای بزرگ و پیچیده موفق باشد.
بوکینگ کانتینر چیست؟ چه کاربرد و چه شرایطی دارد؟
توصیه میشود قبل از عقد قرارداد، تمامی جزئیات مربوط به حمل بار را به صورت کتبی در قرارداد قید کنید تا از بروز هرگونه مشکل در آینده جلوگیری شود. در صورت توقف اجباری در حین مسیر، راننده موظف است در فاصله ۷۰ متری از خودرو، در قسمت جلو و عقب، مثلثهای شبرنگ قرار دهد. کارشناسان زبده ما آماده اند تا شما را برای دریافت بهترین خدمات راهنمایی کنند. در سالهای گذشته مدیران کارخانهها و صاحبان کسب و کارهای کوچک و متوسط، ناچار بودند شماره وانت بار تلفنی را بعد از ساعتها جستجو، پیدا کنند.
محمولههای صنعتی
هر بار ترافیکی، با ویژگیهای خود، از جمله ابعاد، حجم، وزن و نیاز به ایمنی و مراقبت، طبقه بندی شده و طبق آن، چالشهایی برای سازمانهای حمل و نقل و رانندگان مشخص میشود. در این راستا، اجرای قوانین و مقررات مربوط به حمل و نقل بارهای سنگین، از اهمیت بسیاری برخوردار است. هدف این مقاله از پست بین المللی تی ان تی آشنایی بیشتر با مفهوم بار ترافیکی، نکات مهم در حمل آن، مشخصات بار و قوانین مختلف بار ترافیکی است. شرکتهای حمل و نقل بزرگ باید برای هر بار جابجایی حمل بار ترافیکی در ایران با ابعاد و وزن زیاد، یک مجوز مخصوص (پروانه عبور) صادر کنند. اگر مسیر خیلی طولانی باشد، میتوان برای هر قسمت از مسیر یک پروانه جداگانه صادر کرد. برای محاسبه بار وسیله نقلیه، باید وزن محموله، عرض و ارتفاع آن را بدانید.
همزمان با سیصدمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران، نرخ عوارض تردد جهت مدیریت ترافیک در پایتخت در سال ۱۴۰۴ با حداکثر آراء موافق، ۵۰ درصد افزایش یافت. در این بین وانت آریسان که مدل تغییر داده شده خودروی سمند است، قدرت بیشتری دارد و با تناژ 750 کیلوگرم به خوبی از عهده حمل بارهای سبک و متوسط بر میآید. انتخاب نوع تریلر یا کامیون مناسب برای حمل بار به عوامل مختلفی مانند نوع بار، وزن بار، مسافت حمل و نقل و شرایط جاده بستگی دارد.
محموله های ترافیکی به کالاهایی گفته می شود که وزن و اندازه آنها بالاتر از حد معمول باشد. طبق قوانین زمان مشخصی برای حمل کالا اعلام می شود و راننده باید نیم ساعت پس از طلوع آفتاب حرکت کند. تمام این فرآیند ها و مراحل را می توانید به شرکت حمل و نقل بین المللی ققنوس بسپارید. در زمینه حملونقل بارهایی که از نظر حجم، ابعاد و وزن خیلی بزرگ و سنگین هستند، مقررات خاصی وجود دارد. این دسته از بارها که بهعنوان بزرگترین نوع بار یا بار ترافیکی سنگین شناخته میشوند، نیازمند تجهیزات ویژهای برای جابهجایی هستند. در این میان، بوژیها بهعنوان یکی از اصلیترین وسایل نقلیه در این حوزه به کار گرفته میشوند.
حمل و نقل این بارها، از طریق جادهها و معابر، به مقاصد مختلف صورت میگیرد و نقش بسیار مهمی در اقتصاد کشور دارند. اما بار ترافیکی با چالشهایی همراه بوده که نیازمند رعایت قوانین و مقررات خاص و توجه به جزئیات فنی در زمینه حمل و نقل است. از این رو، اجرای دقیق قوانین مربوط به حمل و نقل بارهای سنگین، از اهمیت بسیاری برخوردار است. با توجه به قوانین حمل بار ترافیکی، بارهای ترافیکی به بارهایی گفته می شود که از نظر وزن و اندازه بزرگتر از حد معمول هستند.
{به کمک نیاز دارید ؟
|}بار ترافیکی به باری اطلاق می شود که طول، عرض، ارتفاع و یا وزن آن از حد مجاز تعیین شده بیشتر باشد. درک این نوع بار ضروری است تا اطمینان حاصل شود که وسیله نقلیه حمل بار از ایمنی کافی برخوردار و در حد مجاز کار می کند. توزیع وزن روی وسیله نقلیه نیز بر پایداری و مانورپذیری آن تأثیر می گذارد که می تواند بر ایمنی خدمه، محموله و خود وسیله نقلیه تأثیر بگذارد. بررسی قوانین حمل بار قبل از اقدام به جا به جایی از جمله مهمترین موارد حمل و نقل بار محسوب می شود. در انتخاب شرکت برای حمل و نقل بارهای ترافیکی، بهتر است یک شرکت معتبر و دارای مجوز انتخاب شود. شرکت مربوطه قادر خواهد بود به شما مشاوره رایگان درباره نوع بار و ارائه وسیله نقلیه مناسب برای بارگیری را ارائه دهد.
در هنگام اسکورت باید به مواردی مانند تعداد اسکورتها، تجهیزات مورد نیاز، مسیر حرکت و هماهنگی با پلیس راه توجه شود. وسایلی که وزن محورهای آنها با استاندارد تطابق نداشته باشد، حق تردد در جادهها را نخواهند داشت. پلیس راه میتواند به صورت تصادفی و در مکانهای مجهز به باسکول استاندارد، وزن وسایل نقلیه را کنترل کند. تعداد این کنترلها برای هر سفر، حداکثر دو بار است، مگر آنکه در نحوه بارگیری تغییراتی ایجاد شده باشد. سالها تجربه در حمل و نقل محمولههای سنگین و ترافیکی، تضمینکننده کیفیت خدمات ماست. حمل و نقل ترکیبی بین المللی برای بارهای ترافیکی جادهای، از طریق استفاده از تجهیزات خاص و هماهنگی با دیگر شیوههای حمل، باعث ایمنی و تسهیل انتقال کالاهای بزرگ و حجیم میشود.
اکنون که گفتیم محموله ترافیکی چیست بد نیست در مورد بوژی کشی نیز صحبت کنیم. عدم رعایت قوانین و مقررات مربوط به حمل بار ترافیکی میتواند منجر به جریمه، توقیف وسیله نقلیه و حتی بروز حوادث رانندگی شود. بوژیها دارای قدرت بالا و مقاومت در برابر بارهای سنگین هستند و با توجه به ظرفیت باربری آنها، قادر به حمل بارهایی با وزن تا 500 تن هستند. این تجهیزات نقش حیاتی در اطمینان از ایمنی و کارآمدی عملیات حمل بارهای سنگین و فوق سنگین دارند و برای هر پروژه بر اساس نیازهای خاص آن انتخاب میشوند. برنامهریزی دقیق، انتخاب وسیله نقلیه مناسب، تأمین ایمنی بار و آموزش کارکنان از جمله نکات مهم در حمل بارهای ترافیکی است. هر یک از این بارها دارای ویژگیهای خاصی هستند که نحوه حمل و نقل آنها را تحت تأثیر قرار میدهد.
شرکت های حمل نیز برای عبور این نوع بارها باید مجوزهای لازم را تهیه کنند. تعیین کرایه محمولههای ترافیکی در ایران، یک فرآیند پیچیده است که تحت تأثیر عوامل متعددی قرار دارد. برای بهبود این سیستم، نیاز به همکاری همه جانبه شرکتهای حملونقل، دولت و بخش خصوصی است. با ایجاد یک سیستم شفاف و کارآمد، میتوان به کاهش هزینههای حملونقل و افزایش رضایت مشتریان کمک کرد. در این موارد، اداره راه و ترابری موظف است به شرکتهای حمل و نقل کمک کند. عبور کامیونهای بسیار سنگین (با وزن کل بیش از 96 تن) از پلهایی با دهانه بیشتر از 10 متر ممنوع است.
شاید این سؤال برای شما به وجود آمده باشد که آیا برای اینگونه بارها، میتوان از هر شرکت باربری کمک گرفت یا خیر. تشخیص نهایی اینکه یک بار در دسته بارهای سنگین، فوق سنگین یا معمولی قرار میگیرد، به عهده کارشناسان سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای است. این کار بر اساس مدارک و مستندات ارائه شده توسط صاحب بار، مانند بارنامه، گواهی حمل و نقل و صورت عدل بندی، و همچنین با بررسی میدانی وسیله نقلیه و بار انجام میشود. در حمل بارهای سنگین برای حفظ ایمنی رانندگان و تجهیزات و محموله بار قوانین حمل بار ترافیکی وضع شده است. در این مقاله خواهیم گفت که محموله ترافیکی چیست و قوانین و دستورالعمل های حمل بار ترافیکی کدامند.
{درخواست وانت بار از سراسر کشور
|}قوانین حمل بار ترافیکی شرایط و نکات خاص خود را دارد و آگاهی از آنها موجب جلوگیری از مشکلات حمل و نقل و اسکورت بار ترافیکی خواهد شد. محمولههای عادی، وزن و ابعادی نرمال داشته و با وسایل نقلیه سنگین معمولی، بهراحتی جابهجا میشوند؛ ولی بعضی از محمولهها بزرگتر و سنگینتر هستند و به رعایت اصول پیچیدهتری نیاز دارند. رعایت نکات و قوانین حاکم بر حمل و نقل اینگونه بارها از ضررهای مالی و جانی جلوگیری خواهد کرد. بار ترافیکی از مواد سنگین صنعتی گرفته تا سازههای فلزی غول پیکر، از طریق جادهها و معابر، به مقاصد مختلف حمل میشوند. اما با توجه به ابعاد بزرگ، وزن سنگین و نیاز به امنیت و توجه ویژه، حمل و نقل بارهای ترافیکی چالشهای بسیاری را برای سازمانهای حمل و نقل و رانندگان ایجاد میکند. بار ترافیکی، با ویژگیهای خاص خود، از جمله ابعاد بزرگ، وزن سنگین و نیاز به امنیت و توجه ویژه به ایمنی، یکی از مهمترین عوامل در حوزه حمل و نقل است.
اما اگر وزن بار شما به یک تن میرسد، بهتر است از وانتهای مزدا و کاپرا استفاده کنید که توان حمل این بار با این وزن را داشته باشند. شما میتوانید در هنگام ثبت اعلام بار در اپلیکیشن ترابرنت برای رانندهها یادداشت بگذارید که اگر وانتشان مزدا یا کاپرا است با شما تماس بگیرند. این ظرفیت وزنی بر اساس ابعاد بخش بارگیر و قدرت موتور این ماشین تعیین شده است. در صورتی که بیشتر از این ظرفیت در پیکان وانت بارگیری شود، ماشین به مرور زمان دچار استهلاک میشود.
اما برای سهولت در انجام این فرآیند بهتر است با کارشناسان شرکت حمل و نقل بین المللی ققنوس در تماس باشید. شرکتهای حمل و نقل که میخواهند محمولههای سنگین و بزرگ را جابجا کنند، باید مجوز خاصی از سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای دریافت کنند. برای گرفتن این مجوز، شرکت باید در آزمون تخصصی شرکت کند و مجوز فعالیت دائم در حمل و نقل جادهای داشته باشد.
برای حمل هرگونه بار ترافیکی، اخذ مجوز از سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای الزامی است. این مجوز با توجه به نوع بار، مسیر حمل، وسیله نقلیه و سایر شرایط صادر میشود. این همکاری میتواند به کاهش هزینهها، بهبود زمانبندی و افزایش رضایت مشتریان منجر شود و در نهایت به رشد و توسعه پایدار در بخش حمل و نقل منجر گردد.
در دنیای پیچیده و چالشبرانگیز حمل بارهای سنگین و فوق سنگین، شرکت حمل و نقل بینالمللی تکسیز با سالها تجربه و دانش تخصصی، خدمات جامعی را از صفر تا صد برای مشتریان خود ارائه میدهد. این شرکت که در ایران فعالیت گستردهای داشته، با استفاده از دانش و تجربه خود در این زمینه، توانسته است در پروژههای متعددی موفقیتآمیز عمل کند. اسکورت بارهای فوقسنگین در صورت داشتن وزن و ابعاد بیشتر از حد مجاز، عبور از مسیرهای پر ترافیک و شامل مواد خطرناک الزامی است.
اما در مواردی که دو خودروی اسکورت تخصیص داده میشود، یکی در فاصله ۱۵۰ متری جلوی بار و دیگری در فاصله ۱۰۰ متری پشت آن حرکت خواهد کرد. تمامی خودروهای اسکورت موظف بههمراهداشتن علائم هشداردهنده نظیر تابلو و چراغهای مخصوص هستند. با این حال هنوز بسیاری از صاحبان کالا وانت را گزینه مناسب جابجایی بار درون شهر میدانند. یکی از دلایل این موضوع این است که باربری وانت نسبت به باربری خاور و کامیونت کمتر شامل جریمه و محدویتهای ترافیکی میشود. فاصله مبدا تا مقصد، نوع، حجم بار، بیمه باربری و نوع خودرو، حضور اسکورت و… بر نرخ و قیمت کرایه محموله ترافیکی سنگین و فوق سنگین موثر است.
در صورت بروز هر مشکل یا نقص فنی در هر یک از وسایل نقلیه اسکورت، باید عملیات اسکورت متوقف شود تا مشکل برطرف گردد. وسیله نقلیه اسکورت باید مجهز به علائم هشدار دهنده مانند چراغ گردان، چراغ چشمکزن، تابلو احتیاط و پرچمهای شبرنگ قرمز باشد. در برخی موارد، مانند حمل مواد خطرناک یا فاسد شدنی، ممکن است تردد در ساعات خاص شبانهروز مجاز باشد.
{10 نکته ارسال بار شکستنی به شهرستان
|}به همین منظور همه شرکت های فعال در زمینه باربری خدمات حمل بار ترافیکی را نمی توانند ارائه دهند چون نیاز به دریافت مجوز های خاص و آموزش های لازم را دارد. و رعایت نکردن قوانین برای حمل بار سنگین و فوق سنگین یا همان بار ترافیکی ممکن است باعث بروز خسارت، جریمه، توقیف بار و وسیله نقلیه و حتی بروز حوادت رانندگی شود. رانندگان بوژیکش ایران که از ماهرترینهای جهان در این زمینه هستند، با حرفه و تجربهی بالا، مسئولیت جابهجایی این محموله را بر عهده داشتند. داود محمدی، سرپرست این محموله غول پیکر، درباره این بار ترافیکی گفته بود که این راکتور احیای آهن اسفنجی جزو چهارمین نمونه در دنیا است، به وزن 420 تن و ابعادی به ارتفاع و عرض 12 متر و طول 40 متر است. این راکتور که سه نمونهی قبلی آن در کشورهای آمریکا، فرانسه و آلمان ساخته شده بودند، به عنوان چهارمین نمونه در ایران، توسط متخصصان بومی ساخته شده است. حمل بار سنگین و فوق سنگین به حمل و جابهجایی بارهایی با وزن بالای 15 تن گفته میشود.
شرکتهایی که حمل محموله ترافیکی را انجام می دهند باید مجوزهای لازم را داشته باشند و قوانین حمل بار ترافیکی را به دقت رعایت کنند. بار ترافیکی بهطور کلی باری است که وزن، طول، عرض و یا ارتفاع آن از حد مجاز تعیین شده بیشتر باشد. درهرصورت، اگر بار از ابعادی که خودرو در جایگاه حمل بار دارد، تجاوز کند برای حمل آن باید مجوز حمل بار ترافیکی دریافت شود.
راننده وسیله نقلیه اسکورت باید دارای گواهینامه رانندگی پایه یک و تجربه کافی در رانندگی در جادهها و به خصوص در شرایط سخت و نامساعد آب و هوایی باشد. تردد بارهای ترافیکی در همه مسیرها مجاز نیست و ممکن است مشمول محدودیتهایی باشد. و سایر مدارک مورد نیاز که توسط سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای تعیین میشود. از تابستان سال ۱۳۹۴ فعالیت خود را آغاز کردهایم و اکنون بیش از ۳۰۰ هزار کسبوکار و افراد حقیقی و حقوقی از خدمات حرفهای و تخصصی ما در زمینه حمل بار، ترانزیت و باربری بهرهمند میشوند.
بارگیری صحیح و اصولی از خطرات احتمالی جلوگیری کرده و سفری مطمئن را برای راننده به ارمغان خواهد آورد. از جمله خدمات این مرکز میتوان به اپلیکیشن مختص رانندگان و صاحبان بار اشاره کرد. با کمک اپلیکیشنهای گفته شده میتوان علاوه بر اطلاع از بارهای اطراف، بار برگشت را نیز برای جلوگیری از هدر رفت زمان رزرو کرد. چراغهای خودروهای حامل بار باید به سیستم برق اضطراری مجهز باشند تا در صورت قطع برق، روشنایی آنها تضمین شود.
همچنین حداکثر طول مجاز برای کامیونهای دو محور ۱۰ متر، کامیونهای دارای یدک ۱۲ متر و تریلیهای چهار محور ۴۶.۵ متر خواهد بود. در صورتی که بار حمل شده توسط این وسائل نقلیه از میزان گفته شده تجاوز کند، آن بار در دسته بار ترافیکی قرار میگیرد. کامیونهای بزرگ و محمولههای سنگین باید از چراغها و علائم خاصی استفاده کنند تا سایر رانندگان آنها را ببینند و با احتیاط بیشتری رانندگی کنند. خودروهای اسکورت محموله ترافیکی مثل پلیس راهنمایی و رانندگی هستند که کامیونهای بزرگ را همراهی میکنند.
این بیمه نامه، معمولا توسط شرکتهای بیمه صادر میشود و در صورت وقوع حوادث مختلفی مانند تصادف، سرقت یا خسارتهای احتمالی به بار، پرداخت جبران خسارت را شامل میشود. این قوانین و نکات میتوانند به بهبود کارایی و ایمنی حمل و نقل کمک کنند و از وقوع حوادث جلوگیری نمایند. از این رو، توجه به این موارد برای تمامی فعالان در زمینه حمل و نقل ضروری است. در حالت کلی تمامی بارهای مجاز دارای وزن ۴۰ تن، عرض ۲.۶ متر و ارتفاع ۴.۵ متر هستند.
عوامل ساختارمند مثل هزینه توقف برای بارگیری، تخلیه و حق بیمه عوامل پیشبینیناپذیر مثل مقررات ترافیکی، شرایط آب و هوایی عوامل مربوط به بازار مثل تعداد رانندگان وانت و میزان بار قابل حمل موجود است. وسیله نقلیه عقبی وظیفه دارد که از ترافیک شدن مسیر در پشت سر وسیله نقلیه حامل بار ترافیکی جلوگیری کند و در صورت بروز هر مشکل، به راننده آن وسیله نقلیه هشدار دهد. وسیله نقلیه جلویی وظیفه دارد که مسیر را برای وسیله نقلیه حامل بار ترافیکی باز کند و سایر رانندگان را از وجود این نوع بار در جاده آگاه کند. راننده اسکورت باید با راننده وسیله نقلیه حامل بار ترافیکی در ارتباط دائمی باشد و هماهنگی لازم را با وی داشته باشد. ما در شرکت تکسیز، افتخار میکنیم که با تکیه بر دانش فنی و تجربه گسترده خود، خدماتی بینظیر و مطابق با استانداردهای جهانی را به مشتریانمان ارائه دهیم.
بار ترافیکی به طور کلی به بارهایی اطلاق میشود که دارای وزن، طول و ارتفاعی بیش از حد مجاز تعریف شده باشند. این حالت، منجر به ایجاد تراکم و تنگنای جادهها و مسیرهای حمل و نقل میشود. بنابراین، به منظور حفظ آسایش و بهینهسازی عملکرد سیستم حمل و نقل، اهمیتی به کنترل و مدیریت بار ترافیکی اختصاص داده میشود.