سیر سیاه چگونه درست میشود 2022-04-19
سیر را چگونه مصرف کنیم که خاصیتش را از دست ندهد؟
قبل از بازشدن بسته میتوانید آن را در دمای اتاق نگهداری کنید، ولی پس از بازشدن بسته حداکثر ۱ ماه در یخچال قابلنگهداری است. سیر سیاه نسبت به سیر سفید و خام دارای فعالیت آنتیاکسیدانی بیشتری است.. گنجاندن سیر سیاه در رژیم غذایی هفتگی کمک میکند دفاعتان در برابر بیماریهای مزمن و استرس اکسیداتیو قویتر شود.
سیر سیاه ممکن است باعث خونریزی زیاد بعد از عمل جراحی شود. سس سیر سسی است که با استفاده از سیر به عنوان ماده اولیه تهیه میشود. این سس معمولاً یک سس تند است که عمق طعم آن با مقدار سیر استفاده شده، تعیین میشود. سس ساده سیر، از سیر و یک ماده دیگر مانند روغن، کره یا سس مایونز تشکیل شده که از آن برای معلق کردن سیر از طریق امولسیون استفاده میشود. برای تهیه این نوع نان سیر، ابتدا خمیری با استفاده از آرد، آب، خمیرمایه و سایر مواد لازم تهیه میشود.
سیر سیاه را اولین بار کره ای ها برای مصارف دارویی تولید کردند و جدا از مصارف دارویی، از این محصول برای تهیه شکلات یا نوشیدنی های انرژی زا نیز استفاده می شود. در این مطلب از سایت همسرتایم به این سوال که سیر سیاه چگونه درست میشود می پردازیم. همانطور که گفته شد سیر سیاه نیاز به تخمیر در گرما و زمان برای مدت طولانی دارد و با گرمای فوری حاصل نمی شود. اگر این امکان برای شما وجود دارد که دائما فر خود را روشن بگذارید و حرارت آن را تنظیم کنید می توانید به روش خشک کن که بالا گفتیم مراجعه کنید. سیر سیاه ممکن است با داروهای دیگری که مصرف میکنید تداخل ایجاد کند، مثلاً داروهای رقیقکننده خون و فشارخون و داروهای مربوط به عفونت ویروسی در افرادی که نقص ایمنی دارند. در تغذیه حیوانات مورد آزمایش، سیر سیاه جای داده شد و نتیجه این بود که لایههای چربی شکم این حیوانات نسبت به حیوانات دیگر نازکتر شد.
سبزیجات را خرد کرده و همراه با سیر، کره و پنیر به مخلوط نان سیر اضافه میکنیم. این روش، یک گزینه عالی برای افرادی است که به دنبال یک نان سیر سالم و پر از فیبر هستند. ابتدا سس مایونز، سیر رنده شده، پنیر پارمزان، جعفری خرد شده و ادویهها را با هم مخلوط میکنیم.
سیر سیاه میتواند در کنار داشتن مزایای بسیار، مضراتی نیز به همراه داشته باشد. مصرف زیاد سیر میتواند صدمات نامطلوبی به معده و سلامتی ما وارد کند. به ویژه مادران شیرده و مادران باردار باید به مصرف سیر سیاه توجه کنند. اگر مادر شیرده سیر بیش از حد مصرف کند، ممکن است نوزاد دچار شکم درد شود. رعایت نکات ایمنی در این روش اهمیت بسیاری دارد و به خاطر داشته باشید طرز تهیه سیر سیاه در قابلمه عادی ممکن نیست و بهتر است از همان زودپز استفاده کنید.
تحقیقات نشان داده است که سیر سیاه برای درمان مفاصل و درد های ماهیچه ای مفید است. زیرا درون سیر سیاه ماده به نام سولفور است که باعث کاهش درد های ماهیچه ای و برای ورم مفاصل مفید است. این نوع سیر به خوبی می تواند از اثرات مصرف الکل و مواد شیمیایی را از بین برد و باعث کاهش و از بین رفتن حرارت چربی کبد شود.و پس با مرتب مصرف کردن سیر سیاه می تواند از چرب شدن کبد جلوگیری کند. طی تحقیقات انجام شده خوردن سیر باعث کاهش وزن می شود و این کاهش وزن در اثر بی اشتهای نیست بلکه کمتر غذا خوردن نیست بلکه باعث کاهش چربی شکم می شود. خوردن سیر سیاه سوخت و ساز بدن بالا می رود و در نتیجه باعث لاغری می شود. پوراتا[۶] سس مشابهی است که به جای سیر با ترهفرنگی تهیه میشود.
اما برای دستیابی به بهترین نتایج به توصیه های پزشک خود عمل کنید. سیر سیاه دکتر بیز را با مناسبترین قیمت از فروشگاه اینترنتی حیلامات بخرید. از اینکه زمان ارزشمندتان را به مطالعه این مطلب از سایت همسرتایم در رابطه با اینکه سیر سیاه چگونه درست میشود اختصاص دادید بی نهایت سپاسگزاریم. به گفته متخصصان تغذیه، سیر سیاه تا حدی از پیری زودرس نیز جلوگیری میکند و در پیشگیری و درمان بیماریهای تنفسی و آسم، کاهش استرس، سرماخوردگی، آلرژی و سرطان نیز مؤثر است.
از آنجا که در طی فرآیند تخمیر لازم است دما و رطوبت در محدوده خاصی نگهداری شود و به این دستگاه دما و رطوبت لازم را تامین میکند و باعث افزایش خواص و فواید سیر، رفع بو و تندی طعم آن میشود. از دستگاه تخمیر سیر سیاه میتوان برای تخمیر زنجبیل، پیاز، جینسنگ و محصولات مشابه استفاده نمود. دانههای سیر سفید وقتی در معرض هرگونه آسیب فیزیکی مانند خرد کردن، لِه کردن و… پس از لایه برداری از پوست بیرونی قرار میگیرند، ترکیب آلیسین را به عنوان یک مکانیسم دفاعی تولید میکنند.
سیر سیاه سرشار از آنتی اکسیدان ها و ترکیبات مغذی است و در کاهش قند خون فشار خون کلسترول و التهاب موثر است. می توانید سیر سیاه را در خانه درست کنید و از آن به صورت مستقیم یا در غذاهای مختلف استفاده کنید. با این حال قبل از مصرف سیر سیاه به خطرات احتمالی و تداخل آن با داروها توجه کنید.
آموزشها و مقالات متنوع، پاسخگویی سریع به سؤالات، تضمین کیفیت محصول و ارسال بهموقع بخشی از خدمات ارائهشده میباشد. ما در مجموعه پروبیوتیک افتخار میکنیم میزان مصرف محصولات لبنی و فراسودمند را در کشور هرچند اندک افزایش دادهایم. در ابتدا توصیه میکنیم که از جویدن، قورت دادن و بلع یک حبه کامل سیر اجتناب کنید. بلع یک حبه سیر میتواند باعث گیر کردن آن در گلوی شما شود. در حالی که سیر سیاه آلیسین کمتری نسبت به سیر تازه معمولی دارد، اما غلظت بیشتری از بسیاری از مواد مغذی، آنتی اکسیدان ها و سایر ترکیبات مفید را در خود جای داده است. به همین دلیل است که سیر سیاه از محبوبیت بیشتری نسبت به سیر معمولی برخوردار است.
سپس این مخلوط را روی نان باگت برش خورده میمالیم و در فر میپزیم. اگرچه ممکن است با سیر خام آشنایی بیشتری داشته باشید، اما سیر سیاه می تواند یک ماده غذایی خوشمزه در رژیم غذایی شما باشد. خیر، برخلاف آنچه عموم مردم تصور میکنند، سیر سیاه مادهای تخمیری نیست و صرفا با قرارگیری در محیطی گرم و خشک تهیه میشود. با گذشت حدودا ۱۴ روز، حبههای سیر به رنگ سیاه درمیآیند و سفت میشوند، اما همچنان باید عمل آوردن را ادامه دهید. یک هفته بعد، حبهها آب میروند و بنابراین پوسته بیرونی هم شلتر میشود. در کل، تنظیم دما و رطوبت بهطور هماهنگ و دقیق، باعث بهبود کیفیت نهایی سیر سیاه و طعم آن میشود.
همچنین فرایند تخمیر باید به گونه ای انجام شود که باعث حفظ رطوبت درون سیر شود. این کار باعث میشود تا سیر در فرآیند تبدیل به سیر سیاه، نرم و شیرین شود. خواص آنتیاکسیدانی سیر سیاه ده برابر قویتر از همین خواص در سیر سفید میباشد.. این مولکولهای آنتیاکسیدانی از سلولهای شما در برابر آسیبهای اکسیداتیو که منجر به پیری و بیماری میشوند محافظت میکنند..
حدود یک دقیقه سیر را در دهان نگه داشته و سپس آن را درآورید. در حال حاضر فروشگاه های آنلاین و فروشگاه های حضوری بسیاری در سطح شهر هستند که سیرسیاه را به فروش میرسانند بنابراین تشخصی این که کدام سیر واقعا تخمیر شده و کدام از کیفیت بهتری برخوردار است کار سختی است. مطالعات گزارش کردهاند که عصاره سیر سیاه چندین عملکرد از جمله خواص آنتی اکسیدانی، ضد آلرژی، ضد دیابتی، ضد التهابی و اثرات ضد سرطانی دارد.
حدود روز چهاردهم، سیرها سیاه و سفت میشوند و هفته بعد از آن سیرها شروع به چروکشدن میکنند و پوستشان شل میشود. برای این کار انگشت خود را محکم روی یک حبه سیر فشار دهید تا متوجه شوید که آیا نرم شده یا هنوز سفت است. اگر نرم بود، یک حبه سیر را از بوته جدا کنید و پوستش را بگیرید تا آن را دقیقتر بررسی کنید. سیر سیاه زمانی آماده است که نرم شده باشد و بافتی جویدنی داشته باشد.
سیر سیاه عمل هموستاز در خون شده و قند و خون را کنترل کند و این کار از طریق افزایش سطح انسولین یا کاهش مقاومت به انسولین انجام می شود. سیر سیاه علاوه بر خواص سلامتی به عنوان یک ادویه محبوب در آشپزی به کار میرود که می توان در تهیه غذاهای مختلف، خورشها، و حتی سسها استفاده کرد تا طعم خاص و خوشمزهای به غذا بدهد. در طی فرآیند تخمیر رنگ سیر، سیاه میشود، همچنین بافت و طعم سیر نیز تغییر می کند. برای این کار، انگشت خود را محکم روی یکی از حبههای سیر قرار دهید و ببینید آیا نرمی آن را احساس میکنید یا خیر. اگر نرمی را احساس کردید، یک حبه را از ساقه و پوست سیر جدا کنید تا بتوانید بررسی دقیقتری داشته باشید. سیر سیاه زمانی آماده است که به نرمی اسفنج باشد و به راحتی جویده شود.
سیر سیاه را می توانید با مواد غذایی دیگری مانند عسل زنجبیل و لیمو ترکیب کنید تا طعم و خواص آن را بهبود ببخشید. افرادی که به سیر حساسیت دارند باید از مصرف سیر سیاه خودداری کنند. همچنین افرادی که داروهای ضد انعقاد ضد فشار خون یا ضد قارچ مصرف می کنند قبل از مصرف سیر سیاه با پزشک خود مشورت کنند. شما می توانید سیر سیاه بیز را که در شرایط کنترل شده ی دما و رطوبت تهیه شده است را از اینجا خریداری کنید. رطوبت کم میتواند باعث خشک شدن زیاد سیر و در نتیجه از دست رفتن رنگ و طعم مطلوب شود.
سیر سیاه خاصیت انرژی زیادی داشته و به عنوان چاشنی و طعم دهنده در تهیه انواع غذا به کار گرفته میشود. به گزارش همشهری آنلاین، اما طرز تهیه نان سیر چگونه است؟ آیا این نان خاصیتی برای سلامتی دارد؟ تا انتهای مطلب همراه ما باشید تا پاسخ سوالات خود را دریافت کنید. سیر سیاه با ترکیبات موثر آنتی اکسیدانی که دارد به بهبود سلامت کبد شما کمک می کند. برخی تحقیقات نشان می دهد که این ماده غذایی می تواند به کاهش آسیب کبدی، کاهش رسوبات چربی در کبد و تعادل مجدد اندازه سلول های کبدی کمک کند. سیر سیاه (Black Garlic) به سیری گفته میشود که آنقدر جا افتاده و عمل آمده که طعمی شیرین، رنگی نزدیک به سیاه و بافتی ظریف و شکننده پیدا میکند.
این فرآیند طی ۶۰ تا ۹۰ روز در دمای ۶۰ تا ۸۰ درجه سانتی گراد و رطوبت بالا انجام می شود. در طی این فرآیند قندهای موجود در سیر به طور طبیعی تخمیر می شوند و طعم و خواص جدیدی به آن می بخشند. میدانیم که سیر تقویتکننده سیستم ایمنی است و سیر سیاه هم از این نظر مستثنی نیست.. سیر سیاه میتواند با تقویت سیستم ایمنی جلوی انواع بیماریهای باکتریایی و ویروسی را بگیرد. سیر سیاه نوعی سیر است که با فرآیندی به نام تخمیر، به رنگ سیاه و طعم شیرین و ملایم تبدیل میشود.
البته سیر سیاه از محصولات خوراکی رایج به شمار نمیرود، زیرا تولید آن دشوار و پرهزینه است. افرادی که به سیر حساسیت دارند، باید از مصرف سیر سیاه خودداری کنند. سیر، این پیاز کوچک و معطر، قرنهاست که به عنوان یک چاشنی و داروی طبیعی مورد استفاده قرار میگیرد. ترکیبات گوگردی موجود در سیر، بهویژه آلیسین، مسئول بسیاری از خواص درمانی آن است. آلیسین نه تنها طعم تند و مشخص سیر را ایجاد میکند، بلکه خواص ضد باکتریایی، ضد ویروسی و ضد قارچی قدرتمندی دارد. شاید خوردن سیر خام چندان خوشآیند نباشد، اما برای مهار و نابودی میکروبها موثر است.
سپس این خمیر را به شکل نان فرم داده و پس از ور آمدن، روی آن را با مخلوط سیر و کره میپوشانیم و در فر میپزیم. نان سیر تهیه شده با خمیرمایه، بافت نرمتر و پفدارتری دارد. برای تهیه این نوع نان سیر، از پنیر آبی به جای پنیر پارمزان استفاده میشود.
در این مقاله به بررسی خواص و طرز درست کردن سیرسیاه می پردازیم. در پژوهشی با سوژه حیوانی مشخص شد که سیر سیاه خواص ضدچاقی دارد؛ حیواناتی که با سیر سیاه تغذیه شده بودند، از سایر حیوانات افزایش وزن کمتر و لایههای چربی شکمی نازکتری داشتند. معمولا روی بخاری ممکن است سیر پخته شود و رطوبت خود را از دست دهد. اگر از دمای بخاری به همان میزان که گفته شد مطمئن هستید (۶۰ تا ۹۰ درجه بدون کم و زیاد شدن) می توانید سیرها را در فویل بپیچید و در گرما برای مدتی بگذارید. اما معمولا بخاری چنین امکانی ندارد و نتیجه مورد نظر حاصل نمی شود. مژدی یک سس تند در آشپزی رومانیایی است که از حبههای سیر له و آسیاب شده به شکل خمیری نمک زده و با آب و روغن گیاهی مخلوط میشود.[۱۳] روغن آفتابگردان تقریباً همیشه استفاده در آن میشود.
بعضی از فرهنگها هم از سیر سفید و هم از سیر سیاه برای تقویت میل جنسی در مردان استفاده میکنند. آنتیاکسیدانهای سیر میتوانند بر گردش خون، سطح انرژی و دیگر مولفههای مهم در فعالیت جنسی اثر بگذارند. سیر حاوی آنتی اکسیدان است که ضد سرطان بوده و رادیکال آزاد در بدن که عامل سرطان هستند از بین می برد. طی تحقیقات خاصیت ضد سرطانی و از بین بردن رادیکال های آزاد در بدن در سیر سیاه ۴.۵ برابر بیشتر از سیر تازه است. به علاوه یک پژوهش روی سرطان معده که انجم شد روند حجم و تومور های سرطانی را کاهش می دهد.
در این فرایند، مقدار آلیسین (ترکیب ضدباکتری و ضدقارچ) در سیر سیاه افزایش مییابد که به سلامت قلب و عروق کمک میکند و در عین حال خواص ضد التهابی دارد. همچنین، آنتیاکسیدانهای موجود در سیر سیاه در کاهش ابتلا به سرطان موثرند. مصرف منظم سیر سیاه میتواند به پیشگیری از اختلالات ناشی از افزایش سن مثل زوال عقل و آلزایمر که ناشی از آسیب سلولهای مغزیاند کمک کند. خواص آنتیاکسیدانی و ضدالتهابی سیر سیاه میتواند سلولهای آسیبدیده بدن را ترمیم کند. تهیه این نوع سیر کاری زمانبر است که از ۳ هفته تا ۶۰ روز طول میکشد.
سیر سیاه دکتر بیزسیر سیاه خیلی خیلی نرم است و یک مقداری ژلهای میشود و خواص آن خیلی بهتر میشود یعنی آنتی اکسیدانهای آن بالا میرود. میدانید که سیر دارای مادهای به نام Allicin است که Allicin آن گرچه کمتر میشود ولی آنتی اکسیدان آن بالاتر میرود. برای بیماری قلبی و برای خیلی از بیماری دیگر بسیار عالی است و حتی ضد سرطان است و از آن استفاده میکنند و به طور کلی برای معده و روده بسیار چیز خوب و مفیدی است و برای قلب خیلی خوب کار میکند. در نتیجه، مکانهای مختلفی برای تهیه سیر سیاه وجود دارد، از خردهفروشیهای آنلاین گرفته تا بازارهای کشاورزان محلی. چه به دنبال حبه سیر سیاه کامل باشید، چه پودر سیر سیاه یا خمیر سیر سیاه، گزینه های زیادی برای مطابقت با نیازهای شما وجود دارد. بنابراین دفعه بعد که در بازار سیر سیاه هستید، یکی از این گزینه ها را در نظر بگیرید تا عمق و پیچیدگی بیشتری به آشپزی خود بیافزایید.
شما می توانید آن را به راحتی در منزل تهیه کنید و از خواص مفید آن بهره مند شوید. سیر تازه در این ظروف بعد از 2-3 ماه به سیر سیاه تبدیل می شود. در این صورت سیر ژلاتینی و رنگ آن سیاه و طعم شیرینی خواهد داشت. سیر سیاه خواص انرژی زا بسیاری دارد و به عنوان ادویه و طعم دهنده در تهیه انواع غذا استفاده می شود. هوموسیستئین (Homocysteine) نوعی آمینو اسید تولیدشده در بدن است که میتواند به دیواره رگهای خونی آسیب برساند و سلامت قلب و عروق را به خطر بیندازد.
سیر سیاه محصولی منحصر به فرد از فرآیند تخمیر کنترل شده سیر سفید است. تخمیری که رنگ سیر را به مشکی تغییر می دهد و طعمی شیرین تر و ملایم تر به آن می بخشد. تخمیر ترکیبات شیمیایی سیر را نیز تغییر می دهد و خواص دارویی جدیدی به آن می بخشد. در این مقاله با سیر سیاه و خواص آن نحوه درست کردن سیر سیاه در خانه و فواید و خطرات آن بیشتر آشنا خواهیم شد.
آنتیاکسیدانهای موجود در سیر میتوانند بر جریان خون، میزان انرژی و سایر عناصر تأثیرگذار بر فعالیت جنسی اثر بگذارند. قرنهاست که از سیر سیاه در انواع غذاهای آسیایی استفاده میشود. استفاده از این نوع سیر به مصر باستان برمیگردد و از آن در طب سنتی هند و چین نیز استفاده میشود. سیر سیاه طی فرایند تخمیر و کهنگی (aging) تولید میشود که به آن واکنش مایارد یا مایار (Maillard reaction) میگویند. میتوانید سیر سیاه را در خانه با استفاده از دستگاه خشک کن یا پلوپز یا هر دستگاهی که حالت گرم کن دارد، درست کنید. استفاده از سیر سیاه به مقدار زیاد ممکن است خون را رقیق کند و این مسئله میتواند در افرادی که در حال حاضر برای لختهشدن خون مشکل دارند یا داروهای رقیقکننده خون مصرف میکنند دردسرساز باشد..
این ماده خوراکی سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند و از بیماریهای باکتریایی و ویروسی جلوگیری میکند. این ماده غذایی پرخاصیت سلامت دستگاه گوارش و تنفس را نیز بهبود میدهد. در این فرایند برای ایجاد قوام و چسبندگی مدنظر، به دما و رطوبتی کاملا تنظیمشده نیاز داریم. بوتههای سیر خام مدتی طولانی در دمای ۶۰ تا ۸۷ درجه سانتیگراد و رطوبت زیاد نگهداری میشوند و این کار موجب تغییر رنگ، بافت و مزه سیر میشود. طعم سیر سیاه کمی شیرین و مانند طعم ملاس و بافتش نرم و چسبناک است. افراد زیادی برای مشاهده خواص سیر سیاه آن را در صبح با معده خالی می خورند تا از خواص درمانی آن بهرمند شوند.
فیلفیل چوما یک دستور غذای از یهودیان لیبی آفریقای شمالی است که از پودر فلفل شیرین و تند، انبوهی از سیر آسیاب شده، زیره سیاه و سبز تهیه میشود. از آن در آشپزی اتیوپی به عنوان سس دیپ و به عنوان سسی برای مزهدار کننده گوشت، یا به عنوان چاشنی پایه برای غذاهایی مانند خورش و سس استفاده میشود. سیر سیاه از قدیم در کره جنوبی، ژاپن و تایلند مصرف میشود. سیر سیاه از چند سال قبل به سایر کشورهای اطراف معرفی شده و در این اواخر، توسط سرآشپزهای معروف دنیا برای تهیه مرغ، ماهی، سوپ و سایر غذاها به کار برده شده است.
به طور کلی سیرسیاه خاصیت لاغر کنندگی دارد چرا که این محصول باعث میشود فرایند چربی سوزی و ازبین رفتن چربی های اضافی بدن زودتر انجام شود و علاوه بر آن به کم شدن اشتها نیز کمک میکند. دمای مناسب برای این فرآیند معمولاً در بازه درجه سانتیگراد است. دماهای بیش از حد بالا یا پایین میتوانند به کیفیت سیر لطمه وارد کند. گرچه این ماده غذایی فواید زیادی برای سلامتی دارد، در موارد معدودی پس از مصرف آن عوارض و اثراتی منفی هم مشاهده شده است. در ادامه برخی خواص سیر سیاه و مضرات آن را به نقل از بهداشت نیوز بخوانید.
تاثیر رژیم حذف قند و شکر بر بدن و مشکلاتی که ایجاد می کند. اگر بارها از خرید اینترنتی خود رضایت کافی را نداشته اید، با بررسی مطالب سایت شما می توانید دید بهتری در مورد خرید یا نخریدن محصولات به دست آورید. سایت آر اس بی یو با هدف افزایش آگاهی کاربران قبل از خرید، در تلاش است هوشمندانه ترین انتخاب ها را به مخاطبان معرفی کند. برای اطلاع از آخرین تخفیفهای فروشگاه حیلامت کافی است شماره موبایل خود را وارد کنید.
سیر سیاه برای نخستین بار توسط کره ایها برای مصارف دارویی تولید شد و علاوه بر مصارف دارویی از این محصول درتهیه شکلات و یا نوشابههای انرژی زا نیز استفاده میشود. سیر سیاه حاوی مواد لینولئیک است که می تواند به درمان مشکلات جنسی مختلف از جمله زود انزالی کمک کند. تایید اینکه سیر سیاه برای درمان زود انزالی مفید است یانه هنوز جای تحقیق بیشتری دارد. شاید شما هم تبلیغات بعضی از برند ها را در مورد سیر سیاه و زود انزالی شنیده باشید و شاید در این زمینه کمی اغراق شده است. سیر سیاه موثر است ولی معجزه یا یک درمان خیلی مفید برای این مشکل نیست. آیولی یک سس مدیترانهای است که از سیر و روغن زیتون تهیه میشود.
میتوانید سیرسیاه با کیفیت عالی و قیمت ارزان را خریداری کنید و از خواص بیشمار آن بهره مند شوید. سیر سیاه همان سیر سفید است که طی فرایندی تخمیر میشود و به سیر سیاه تبدیل میشود. سیر سیاه یک ماده غذایی مغذی و دارویی است که با تخمیری که در آن انجام می شود طعم و خواص جدید و مفیدی پیدا می کند.
بنابراین مبتلایان به بیماری های قلبی عروقی بهتر است سیر مصرف کنند. برای تهیه سسی که گوشت خوک در آن خوابانده شود، مواد تشکیل دهنده آب نارنج، سیر، پونه کوهی، زیره و نمک است. سیر همچنین به عنوان یک ماده در سایر آمادهسازیهای موجو در آشپزی مختلف استفاده میشود. برای بهره بردن از مزیتهای سیر پخته برای سلامت بدن، سیر خام له شده را در انتهای زمان پخت به غذا اضافه کنید.
و در صورتیکه این پارامترهای به خوبی رعایت نشود یک سیر بدمزه و بی خاصیت خواهید داشت. میتوانید سیر سیاه را در خانه با استفاده از دستگاه خشک کن یا پلوپز یا هر دستگاهی که حالت گرم کن دارد، درست کنید. شما می توانید در خانه هم آن را درست کنید فقط به صبر و مدوامت در حرارت نیاز دارد. نباید پوست سیرها را بگیرید یا حبههای آن را از بوته جدا کنید. در طب سنتی بعضی از کشورها از سیر سفید و سیاه برای تقویت میل جنسی مردان استفاده میشود.
سیر، مادهای مغذی است که ترکیبات آن با نان، میانوعدهای خوشمزه به شما هدیه میدهد که میتوانید آن را با انواع سس و در کنار دیگر غذاها میل کنید. ما در این مطلب به بررسی طرز تهیه نان سیر پرداختیم تا بتوانید با تهیه مواد اولیه، آن را آماده کنید. رنگ، بو و مزه و خواص سیر، با تخمیر در فرآیند تشکیل سیر سیاه تغییر میکند. در طی این فرآیند، افزودنیها یا مواد شیمیایی دخالت ندارند. سیر حاوی قند و اسیدهای آمینه است، هنگامی که تحت تخمیر قرار میگیرد، ماده ای تیره به نام ملانوئیدین تولید میکند.
به احتمال زیاد با سیر تازه و عطر و طعم قوی آن کاملاً آشنا هستید. اما آیا تابحال درباره سیر سیاه چیزی شنیده اید؟سیر سیاه در واقع سیر خام تازه (Allium sativum) است که با گذشت زمان و با استفاده از گرما و رطوبت بالا حدود 70٪ در فرآیندی به نام واکنش میلارد بوجود می آید. در طی این فرآیند، حبه های سیر به رنگ سیاه در می آیند و بافت و طعم سیر نیز تغییر می کند. سیر سیاه از سیر خام معمولی نرم تر و شیرین تر است.در حالی که به نظر می رسد سیر سیاه یک پدیده جدید است، اما قرن هاست که وجود دارد و مورد استفاده قرار می گیرد. منشا آن مشخص نیست، اما استفاده از آن از قاره آسیا شروع شده است. یکی از دلایل محبوبیت آن این است که سیر سیاه مانند سیر خام تازه دارای آنتی اکسیدان و سایر مواد مغذی اصلی است که می تواند به بهبود سلامتی شما کمک کرده و از بروز بسیاری از بیماری ها پیشگیری کند.
برای درست کردن نان سیر، معمولاً نان باگت یا چاباتا را با مخلوطی از کره یا روغن زیتون، سیر رنده شده، نمک و گاهی اوقات گیاهان معطر مثل جعفری یا اورگانو آغشته میکنند. سپس نان را در فر یا روی گریل حرارت میدهند تا طلایی و برشته شود. برخی افراد برای طعم بیشتر، پنیر موزارلا یا چدار را نیز به این مخلوط اضافه میکنند. نان سیر به دلیل طعم قوی سیر و بافت ترد و نرم، همراه با سوپها، سالادها و غذاهای گوشتی بسیار خوشمزه است. مانند سیر خام تازه، سیر سیاه نیز می تواند به تنظیم سطح قند خون کمک کند.
در ادامه، با فواید سیر سیاه برای سلامتی و طرز تهیه آن در خانه آشنا میشویم. طی فرایند تهیه سیر سیاه، آلیسین ناپایدار به مولکولهای آنتیاکسیدانی پایدارتر تبدیل میشود. خواص آنتیاکسیدانی سیر سیاه بسیار قویتر از سیر تازه است، زیرا در نتیجه فرایند تخمیر، میزان آنتیاکسیدانهای سیر ۲ تا ۳ برابر میشود. آنتیاکسیدانها از سلولهای بدن در برابر آسیب اکسیداتیو (که موجب بیماری و پیری میشود) محافظت میکنند.
برای تهیهی سیر سیاه خانگی، توجه به جزئیات مهمی نظیر دما و رطوبت امری حیاتی است. چون این فرایند بسیار زمانبر است و به دستگاه های تنظیم کننده ی دما و رطوبت نیاز دارد، پیشنهاد می شود سیر سیاه را از فروشگاه های معتبری چون حیلامات تهیه کنید و از فواید سلامتی آن بهره مند شوید. سیر سیاه در مقایسه با سیر سفید آنتیاکسیدانهای فعال بسیار بیشتری دارد. استفاده منظم از این نوع سیر در رژیم غذایی میتواند به تقویت سیستم دفاعی بدن در برابر بیماریهای مزمن و استرس اکسیداتیو کمک کند. التهاب در مغز حافظه را ضعیف میکند یا عملکرد مغز را در طولانیمدت کاهش میدهد. مصرف مکرر سیر سیاه به پیشگیری از اختلالات ناشی از افزایش سن مانند زوال عقل و آلزایمر کمک میکند که در اثر آسیب سلولهای مغزی ایجاد میشوند.
پنیر آبی طعم تند و نمکی به نان سیر میدهد و آن را به یک پیشغذای خاص و متفاوت تبدیل میکند. علاوه بر پنیر آبی، میتوان از گردو خرد شده نیز برای تزئین نان استفاده کرد. بسیاری از افراد برای فرار کردن از طعم نامطلوب حاصل از جویدن سیر، آن را درسته قورت میدهند. شواهد نشان داده است که بعضی افراد با قورت دادن سیر درسته دچار خفگی و انسداد مری شده اند. از طرف دیگر، قورت دادن درسته سیر مزیت چندانی برای سلامت بدن ندارد، چرا که هضم آن برای دستگاه گوارش دشوار است.
ولی برای اینکه بتوانید راحت تر سیر خوب را تشخیص دهید چند تا فاکتور را در نظر داشته باشید. پیشنهاد ما برای خرید سیر سیاه مراکزی هستند که به صورت عمده روی این محصول کار میکنند. چرا که این مراکز با انواع سیر سیاه آشنایی کامل دارند و همچنین میتوانید انواع سیرسیاه را بر اساس مدت زمان تخمیر آن ها جداسازی کنید و آن را خریداری کنید.